PROJECTES WIKIMÈDIA
Treballem amb 12 projectes col·laboratius de coneixement lliure, sent-ne el més conegut la Viquipèdia. Tothom pot aportar a cadascun d’aquests projectes.
Saber-ne més
Una enciclopèdia col·laborativa escrita en més de 300 idiomes per persones voluntàries de tot el món.
Saber-ne més
El repositori central de dades estructurades per als projectes Wikimèdia. Estructurar dades en un format llegible, facilita la visualització, cerca, edició, ús i reutilització de dades i fitxers.
Saber-ne més
Una biblioteca digital amb llibres, texts i documents històrics lliures de drets o en domini públic. Inclou poesia, documents governamentals, les constitucions de molts estats i literatura general.
Saber-ne més
Una col·lecció de cites de personatges rellevants i treballs creatius en més de 75 idiomes. Inclou proverbis, refranys, declaracions, eslògans, cites de llibres, pel·lícules i grans frases de persones reconegudes.
Saber-ne més
Un diccionari multilingüe lliure disponible en més de 170 idiomes. Inclou paraules descatalogades per altres diccionaris com el de la RAE i diversos recursos lingüístics.
Saber-ne més
Una col·lecció lliure i gratuïta de llibres electrònics, incloent-hi llibres de text, guies d’instruccions, manuals o receptaris de cuina.
Saber-ne més
Una base de dades taxonòmica d’espècies, on es recullen des de fòssils a éssers vivents dels regnes Animalia, Plantae, Fungi, Bacteria, Archaea, Protista i altres formes de vida.
Saber-ne més
Un centre digital de recursos, investigació i projectes educatius. Per a tots els nivells, tipus i estils d’educació formal i informal.
Saber-ne més
Programari lliure i obert que qualsevol pot utilitzar, amb una gran comunitat de desenvolupament tecnològic al darrere. És l’eina amb què es construeixen els projectes Wikimèdia.